Herkese iyi forumlar . Linklerini verdiğim Filesların Altyapısını Oluşturmaktadır.
Bu Altyapıda Açılan Tüm Oyunlarda. Mob ve Boss lar playerlere hasar verememektedir.
Sorunu fixleyene güzel bir files oluşturabilir...Src olarak verdiğim forum linklerdekini indirip kullanabilirsiniz.
Herkese hayırlı günler diliyorum.
Metin2 98-99 Vslik Server Files (Güzel Etkinliklere Sahip)
pvpers.gg
iNDİR--------------------------------------
Files Kurulumu ;
root/serverInfo.py içerisindeki IP'yi değiştirdikten sonra
FR_Nova/create_all.bat çalıştırın (Tüm pack dosyalarını oluşturacak, uzun bir süre bekletecek)
metin2_server_vslik.tar.gz -> /usr
metin2_mysql_vslik.tar.gz -> /var/db klasörüne atıldıktan sonra aşağıdaki komutları çalıştırın.
cd /usr && tar zxvf metin2_server_vslik.tar.gz
cd /var/db && service mysql-server stop
rm -rf mysql
tar zxvf metin2_mysql_vslik.tar.gz
service mysql-server restart
reboot
Tekrar açıldıktan sonra CONFIG dosyalarından IP'leri ayarladıktan sonra
cd /usr/game && sh start.sh
1
Bu Altyapıda Açılan Tüm Oyunlarda. Mob ve Boss lar playerlere hasar verememektedir.
Sorunu fixleyene güzel bir files oluşturabilir...Src olarak verdiğim forum linklerdekini indirip kullanabilirsiniz.
Herkese hayırlı günler diliyorum.
Metin2 98-99 Vslik Server Files (Güzel Etkinliklere Sahip)

98-99 VS Server Files (+1500 Online'da Denenmiş)
Merhaba arkadaşlar, Bugün sizlere Metin2 98-99 wslik server files sunuyorum. Bu dosyalar, yaklaşık 1500 online oyuncunun test ettiği, stabil çalışması sağlanmış bir yapı üzerine kurulu. Eğer siz de eski Metin2 atmosferini yeniden yaşamak ve kendi private serverınızı oluşturmak istiyorsanız, bu...

iNDİR--------------------------------------
Files Kurulumu ;
root/serverInfo.py içerisindeki IP'yi değiştirdikten sonra
FR_Nova/create_all.bat çalıştırın (Tüm pack dosyalarını oluşturacak, uzun bir süre bekletecek)
metin2_server_vslik.tar.gz -> /usr
metin2_mysql_vslik.tar.gz -> /var/db klasörüne atıldıktan sonra aşağıdaki komutları çalıştırın.
cd /usr && tar zxvf metin2_server_vslik.tar.gz
cd /var/db && service mysql-server stop
rm -rf mysql
tar zxvf metin2_mysql_vslik.tar.gz
service mysql-server restart
reboot
Tekrar açıldıktan sonra CONFIG dosyalarından IP'leri ayarladıktan sonra
cd /usr/game && sh start.sh
1