Konu Sahibi
Metin2 Özel Files Hizmetleri – Kaliteli ve Güvenilir Çözümler
Metin2 özel sunucularınız için profesyonel ve güvenilir hizmetler sunuyorum. pvpers forum adresinde, oyun içi ve teknik geliştirmeler konusunda sizlere elimden gelen çözümleri sağlıyorum.
Files Kurulumu ve Optimize Edilmiş Sistemler
Özel Oyun Senaryosu ve İçerik Geliştirme
GUI Tasarımları ve Model Güncellemeleri
Oyun İçi Drop Ayarlamaları
Web Site Kurulumu ve Tasarımı ( Oyuna entegre etme )
Özel Oyun İçi Sistem eklemeleri
Map Ekleme / Düzenleme
Ücretlendirmede şişirilmiş fiyatlar sunmadan, etik ve güvenilir bir hizmet anlayışıyla çalışıyorum. Yapamayacağım işlere girmemek iş ahlakımın bir gereğidir. Taleplerinizi detaylı bir şekilde ilettiğiniz takdirde, size en uygun ve sağlıklı çözümleri sunabilirim.
İletişim:
Discord: zibaoyunpvp
Sizinle çalışmaktan memnuniyet duyarım. İlginiz ve güveniniz için teşekkür ederim!
Mevcutta çalıştığım sıfırdan alt yapı geliştirme files'i ;
Eklenen bir kaç örnek sistem ;
Ekstra İsteğe göre yapılabilecek işlemler ;
1 - Yeni İtem Ekleme
2 - Yeni Binek Ekleme
3 - Yeni Efsun Ekleme
4 - Yeni Kostüm ve Kostüm Efekti Ekleme
Metin2 özel sunucularınız için profesyonel ve güvenilir hizmetler sunuyorum. pvpers forum adresinde, oyun içi ve teknik geliştirmeler konusunda sizlere elimden gelen çözümleri sağlıyorum.

Ücretlendirmede şişirilmiş fiyatlar sunmadan, etik ve güvenilir bir hizmet anlayışıyla çalışıyorum. Yapamayacağım işlere girmemek iş ahlakımın bir gereğidir. Taleplerinizi detaylı bir şekilde ilettiğiniz takdirde, size en uygun ve sağlıklı çözümleri sunabilirim.

Sizinle çalışmaktan memnuniyet duyarım. İlginiz ve güveniniz için teşekkür ederim!

Mevcutta çalıştığım sıfırdan alt yapı geliştirme files'i ;
Eklenen bir kaç örnek sistem ;
Ekstra İsteğe göre yapılabilecek işlemler ;
1 - Yeni İtem Ekleme
2 - Yeni Binek Ekleme
3 - Yeni Efsun Ekleme
4 - Yeni Kostüm ve Kostüm Efekti Ekleme