Daha once Server-Client Source uyumu hakkinda bazi sorular sormustum ve bu private server gelistirme adimlarini anlamamda cok yardimci olmustu. O sorumu takiben farkli tip sunucu dosyalarini ve client hooklari okuyup, gelistirme sureclerinde bayagi ilerledim.
Simdi ise takildigim nokta su;
Bu yuzden resmi ve temiz 2369 client exe'ye hook olmak istiyorum ancak xigncode engelliyor.
Sorum su; piyasada dolasan client dosyalarinin kaynagi (benim sandigim gibi) resmi client mi? Yoksa ulasamayacagim bir source code'dan mi uretiliyor bu viruslu client'lar? Eger orjinal clienti bypass edip offsetlerini bulduktan sonra kullanmanin bir yolu varsa beni bu konuda aydinlatabilir misiniz?
Tesekkur ederim!
Simdi ise takildigim nokta su;
- elimde gayet duzgun calisan bir server source var,
- 2369 versionu ile duzgun calisan bir hook source'um da var,
- ancak buldugum butun client dosyalari (KnightOnLine.exe) viruslu.
Bu yuzden resmi ve temiz 2369 client exe'ye hook olmak istiyorum ancak xigncode engelliyor.
Sorum su; piyasada dolasan client dosyalarinin kaynagi (benim sandigim gibi) resmi client mi? Yoksa ulasamayacagim bir source code'dan mi uretiliyor bu viruslu client'lar? Eger orjinal clienti bypass edip offsetlerini bulduktan sonra kullanmanin bir yolu varsa beni bu konuda aydinlatabilir misiniz?
Tesekkur ederim!