Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
item_proto.txt
veya item_proto.csv
içinde:27992 Güneş Özütü ... USE USE_POTION ... APPLY_MAX_HP 10000000 ...
APPLY_MAX_HP 10000000
APPLY_MAX_HP 25000000
Eğer başka APPLY_ değerleri varsa (örneğin APPLY_MOV_SPEED, APPLY_ATT_SPEED gibi), onları karıştırma. Sadece HP ile ilgili satırı düzenle.
Eğer item_proto
MySQL tabanlıysa:UPDATE item_proto SET apply_type0='APPLY_MAX_HP', apply_value0=25000000 WHERE...
item_proto.txt
veya item_proto.csv
içinde:27992 Güneş Özütü ... USE USE_POTION ... APPLY_MAX_HP 10000000 ...
APPLY_MAX_HP 10000000
APPLY_MAX_HP 25000000
Eğer başka APPLY_ değerleri varsa (örneğin APPLY_MOV_SPEED, APPLY_ATT_SPEED gibi), onları karıştırma. Sadece HP ile ilgili satırı düzenle.
Eğer item_proto
MySQL tabanlıysa:UPDATE item_proto SET apply_type0='APPLY_MAX_HP', apply_value0=25000000 WHERE vnum=27992;
SELECT vnum, apply_type0, apply_value0, apply_type1, apply_value1, apply_type2, apply_value2 FROM item_proto WHERE vnum=27992;
item_proto.txt
dosyasını düzenledikten sonra şifreleme aracıyla yeni item_proto
oluşturup serverına at.item_list.txt
dosyasında herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok.item_proto
dosyasına da aynı şekilde uygula.item_proto.txt
dosyasındaki APPLY_MAX_HP değerini yükselt.item_proto
dosyasını değiştir.item_desc.txt
ya da benzeri açıklama dosyası varsa (bazı clientlerde eşya açıklamaları orada da yazılı olur), HP miktarı yazıyorsa orayı da düzenle.Rica ederim başarılar dilerimDediğiniz gibi sorunu çözdüm, /share/conf içerisinde item_names ve item_proto dosyalarını sunucu içinde düzenlendim zaten isim aynı kalacağı için names dosyasında değişiklik yapmadım item proto txt dosyasındaki değeri değiştirip, iki dosyayı dump proto ile kapatıp client local e geri attım cpp dosyalarında değişiklik yapmadan güneş özütünü bi nevi sınırsız yaptım, yol gösterdiğiniz için teşekkürler. @Aethre