Metin2 mi Knight Online mı ?

hayatofflineee

Level 1
Konular
23
GG Coin
4,571
Ticaret Değeri - 0%
0   0   0
1755375551383.png

Dostlar selam uzun süredir sadece pcde pvp server kurup ekleme çıkarma vs yaparak can sıkıntımı gideriyordum ancak official serverde oynamak istiyorum artık sizce hangisine başlayayım ?
İkiside çocukluğumun oyunu eşit derecede bilgim var
Az çok kazanç bırakmasınıda istiyorum sizce hangisi ?

KOda char kasıp satarak bile para kazanabilirsin boş itemsiz halinden bahsediyorum.
Onun dışında bir süredir ben KO başlamak istiyorum ama bi türlü nasip olmadı belki yakın zamanda başlarım :PepeMoney:

knight pek bilmem hocam metin2 de millet 20-30 hesap açıyor güzelde para kazanıyorlar araştırıp başlayabilirsin eğer amaç sadece para kazanmaksa
yok ben ws atayım diyorsan artık mt2 resmide bitti bu en iyisi ko bu konuda

KOda char kasıp satarak bile para kazanabilirsin boş itemsiz halinden bahsediyorum.
Onun dışında bir süredir ben KO başlamak istiyorum ama bi türlü nasip olmadı belki yakın zamanda başlarım :PepeMoney:
abi evet biliyorum az olsada bi 20-30k para atıp başlanabilir aslında keyif verir pk falan
pkdan sıkıldıkça hesap kasıp satabilirim

knight pek bilmem hocam metin2 de millet 20-30 hesap açıyor güzelde para kazanıyorlar araştırıp başlayabilirsin eğer amaç sadece para kazanmaksa
yok ben ws atayım diyorsan artık mt2 resmide bitti bu en iyisi ko bu konuda
evet mt2de güzel para dönüyor bu tarz 20 30 hesap kovalanırsa ama yapan birinden direkt oturup dinlemek lazım internette başkasının ağzıyla anlatandan pek bir şey öğrenilemez gibi
amacım hem keyif almak hem vs atmak sanırım KO daha yakın gözüküyor :D

Geri
Üst Alt