Silkroad PvP Server Files + Kurulum Videosu (v1.188)

Beyler kurulumu yapan varmı ? Sr Modul kısmında global manager vs çalıştıramadım direk kapanıyor.

Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Merhabalar, bu dosyalarda herhangi bir bug vs var mı? Ben kurdum çalıştırdım sorunsuz çalışıyor fakat max 30 dk da dc veriyor ve gm koduyla devil aldığımda üstüne mouse denk gelir gelmez dc veriyor. Soracağım şu ki bu dosyalarla sunucu açılır mı? Teşekkürler şimdiden. Emeklerine sağlık çok güze l bir paylaşım olmuş

Merhabalar, bu dosyalarda herhangi bir bug vs var mı? Ben kurdum çalıştırdım sorunsuz çalışıyor fakat max 30 dk da dc veriyor ve gm koduyla devil aldığımda üstüne mouse denk gelir gelmez dc veriyor. Soracağım şu ki bu dosyalarla sunucu açılır mı? Teşekkürler şimdiden. Emeklerine sağlık çok güze l bir paylaşım olmuş
Merhaba,

Rica ederim, kurulumu tamamlayabilmenize sevindim. Ücretsiz dosyalarda elbette bazı hatalar olabilir; ancak bu, sorunların çözülemeyeceği anlamına gelmez.

Eğer dosyaların sunduğu özellikler hoşunuza gittiyse, karşılaştığınız hataları bir SRO geliştiricisi ile birlikte çözebilirsiniz. Bu yol, dosyaları satın almaktan ya da sezonluk kiralamaktan çok daha ekonomik olacaktır.

Başarılar dilerim.

Geri
Üst Alt