Unity3D LTS MOBA (LoL Benzeri) Açık Kaynak Kodları

Aethre

www.pvpers.gg
Konular
269
GG Coin
6,586
Ticaret Değeri - 0%
0   0   0
Discord
pvpers.gg
MOBA türünde, ET framework tabanlı ve League of Legends’a bir saygı duruşu niteliğinde geliştirilmiş bu açık kaynak proje, tam istemci-sunucu etkileşimi, anlık güncellemeler, durum çerçevesi senkronizasyonuna dayalı bir savaş sistemi (tam tahmin ve geri alma işlevi dahil) ve çift uçlu davranış ağacına dayalı bir yetenek sistemi (görsel düğüm düzenleyici ile birlikte) gibi birçok gelişmiş özelliğe sahiptir. Keşfetmeniz gereken daha birçok heyecan verici detay mevcut!

1738958170887.png

1738958185060.png

1738958203290.png

1738958326149.png

Başlangıç İçin Kaynaklar

Projeye sistematik bir şekilde başlamak isteyen ancak nereden başlayacağını bilmeyenler için projenin Wiki sayfası önerilmektedir. Wiki içerisinde:
✅ Kurulum ve kullanım rehberleri
✅ Temel eğitimler
✅ Sıkça sorulan sorular
✅ Teknik detay açıklamaları bulunmaktadır.

📌 Wiki Adresi (Çince):
Bağlantıyı görüntüleyebilmek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol
Bu işlem, 15 saniyeden az sürer.

Teknik Detaylar

• Oyun Motoru: Unity 2020.3.12 LTS
  • İstemci: .Net Framework 4.7.2
  • IDE: JetBrains Rider 2020
  • Sunucu: .Net Core 3.1
Tüm dokümantasyon Çince olsa da, projeye başlamak için oldukça iyi bir eğitim seti içermektedir.

📌 Açık Kaynak Kodları (GitHub):
Gizlenmiş içeriği görüntüleyebilmek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol
Bu işlem, 15 saniyeden az sürer.

Bu kodların geliştirilmesiyle benim bir ilgim yoktur. Ancak faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim. Umarım bu proje, MOBA oyun geliştirme sürecine ilgi duyanlar için yararlı olur! 🚀

Bunu biri türkçeye çevirip yayınlasa harika olur. Teşekkürler paylaşım için :Salamiheart:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt