Vslik server açılır mı ?

brocum 5-10k arası filesa gider eğer hiç bilgin yoksa çıkacak sorunlarla ilgilenmesi için bide satın aldığın ya da kiraladığın developera para verirsin çözümler için 5k toplam o desek 10-15k daha ilk adımda gidiyor

reklam en cafcaflısı discord reklamı vermeni pek önermem
facebook grup reklamlarından oyuncu gelebiliyor hem ücretli hem ücretsiz paylaşım yaptır az çok
tüm forumlarda tanıtım konusu aç imkanın varsa reklam ver
youtuber tanıtım reklamı çektir vslikte ünlü olmuşlara
tiktok yayıncılarıyla anlaş yayın başı para alıyorlar genelde güzelde ep verirsin yayıncıya milletle vs atar normal oyuncu ep çeker para kazanırsın

aklıma başka bir şey gelmiyo şu anlık hayırlısı olsun hakkında

bi öneride benden olsun knk discord mesaj botu bul 1 hafta öncesinden kirala bunun işini yapanlardan
otomatik mesaj atsın hesaplar 3-5 dakikada bir eğer imkanın olmazsa maaşla moderatör tutmaya 2-3 hesap aç onlara moderatörlük ver farklı farklı tarayıcılardan o hesaplara girersin cevaplarsın tüm mod hesaplarıyla o gelen bot yorumlara

bot yorumlar dediğime bakma bu işi yapanlar özel hesaplar açıyorlar tek tek dc kanalına sokuyorlar senin yani bot oldukları belli değil
sen bi text dosyası hazırlıyorsun sorulmasını istediğin soruların örneğin "sw ne zaman açılıyo beyler?" diye o bir bot tarafından soruluyor
ben açtığımda bunu kullandım discordu canlandırıyor yalan yok birazda üye almak lazım tabi ama çok abartmadan 400 maksimum

Alıntılanmış içeriği görüntüleyebilmek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol
Bu işlem, 15 saniyeden az sürer.
biriyle konştm adam 10k aylık kiralamaya istyor :D bakalım 3 çocukluk arkadaşı girişicez bu işe

Alıntılanmış içeriği görüntüleyebilmek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol
Bu işlem, 15 saniyeden az sürer.
bu iş kafama yattı hacı 3 arkadaşız zaten herkes 2şer mod hesabı açsa bitanede yönetici hesapları güzel etkileşim döner gelen her bot sorusundan sonra sağlam canlı gözükür

sağolun beyler başka önerisi olan varsa yazsın (y)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri