Konu Sahibi
World of Warcraft oyuncuları, Patch 11.1 ile kendi özel apartman dairelerine kavuşuyor. Tam anlamıyla bir oyuncu konut sistemi olmasa da, bu özellik oyunculara gelecekteki sistemin bir ön izlemesini sunuyor.
Undermine haritasında dolaşırken oyuncular, bir kiralık ilanının üzerine asılmış bir aranıyor posteri buluyor. Bu ipucu onları Barrelbottoms Apartman Kompleksi’ne yönlendiriyor. Burada oyuncular, apartman sakinlerinden biri olan Mama Keara ile tanışıyor ve bir komployu ortaya çıkarıyor. Apartman sahibinin, Moz Barrelbottom, bir motosiklet çetesine yerel halkı tehdit ettirip “koruma hizmeti” adı altında fazla ücret aldığını öğreniyorlar. Görev sırasında, oyuncular esir tutulan kiracıları kurtarıyor, çeteyi yeniyor ve ardından Mama Keara’ya yardım ederek Moz’u mağlup ediyor. Görevin sonunda Mama Keara, kahramanı apartmanın çatı katı dairesi ile ödüllendiriyor.
Oyuncu Konutları İçin İlk Adım
Blizzard'ın ilk Warcraft Direct sunumunda duyurulan The War Within genişlemesinin ilk büyük içerik güncellemesi olan Undermined, aynı zamanda oyuncu konutlarının sonunda Midnight genişlemesinde geleceğini doğruladı. Ancak Patch 11.1, bu özelliğin sınırlı bir versiyonunu içeriyor.Undermine haritasında dolaşırken oyuncular, bir kiralık ilanının üzerine asılmış bir aranıyor posteri buluyor. Bu ipucu onları Barrelbottoms Apartman Kompleksi’ne yönlendiriyor. Burada oyuncular, apartman sakinlerinden biri olan Mama Keara ile tanışıyor ve bir komployu ortaya çıkarıyor. Apartman sahibinin, Moz Barrelbottom, bir motosiklet çetesine yerel halkı tehdit ettirip “koruma hizmeti” adı altında fazla ücret aldığını öğreniyorlar. Görev sırasında, oyuncular esir tutulan kiracıları kurtarıyor, çeteyi yeniyor ve ardından Mama Keara’ya yardım ederek Moz’u mağlup ediyor. Görevin sonunda Mama Keara, kahramanı apartmanın çatı katı dairesi ile ödüllendiriyor.
Barrelbottoms Apartmanı Detayları
- Şehir manzarası(!): Apartmanın şehir manzarası, komik derecede büyük bir kanalizasyon borusuyla kapalı.
- İç mekan: Oda sade ve eski görünüyor. Konum veya dekorasyon değiştirilemiyor.
- Hızlı seyahat noktası: Daire, özel bir han görevlisi sunuyor. Bu sayede oyuncular daireyi Hearthstone ile hızlıca dönebilecekleri bir ana üs olarak ayarlayabiliyor.