Altın Konu BomBom 337 Ücretsiz PvP Server Dosyaları - Kurulum ve Eğitim Videoları ile Birlikte

Aethre

www.pvpers.gg
Ticaret Değeri - 0%
0   0   0
Discord
.aethre.
BomBom 337 Ücretsiz PvP Server Dosyaları

BomBom 337 oyununa özel ücretsiz PvP server dosyalarını sizlerle paylaşıyorum. Bu paylaşım sayesinde oyununuzu kurabilir, sunucunuzu dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Ayrıca kurulum sürecini daha kolay hale getirecek eğitim videolarını da (item düzenleme ayarları gibi) ücretsiz olarak indirip izleyebilirsiniz.

Kurulum ve Gereksinimler

Bu server dosyalarını VDS üzerine kurulum yaparak çalıştırabilirsiniz. Kurulum sürecine dair rehber videolar, gerekli dosyalar ve ipuçları linklerde mevcuttur.

Oyun İçi Etkinlikler:
  • Zaman Sınırlı
  • Hazine Tarlası
  • Zengin Adam
  • Biriken Giriş
  • Bogo Macerası
Oyun İçi Keşifler:
  • Sihirli Karınca Yuvası
  • Bogo Macerası
  • Çiftlik
  • Kasvetli Kale
  • Zombi Kuşatması
  • Zaman Anafonu
  • Elf Ormanı
  • Soğuk Bölge
  • Korsan Gemisi
Oyun İçi Görseller:
Alıntılanmış içeriği görüntüleyebilmek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol
Bu işlem, 15 saniyeden az sürer.

Sizler görsel paylaştıkça konuya ekleyeceğim.

Dosyaları İndir:
Bu dosyalar ve rehberler ile kendi PvP sunucunuzu kurarak oyunculara eğlenceli bir oyun deneyimi sunabilirsiniz!

Konuya yorum yaparak ve bizi paylaşarak destek olabilirsiniz; böylece daha fazla içerik sunmamızda katkınız olur.

Keyifli oyunlar!

Ücretli dosyaları pvpers.gg bizimle ücretsiz olarak paylaşıyor teşekkürler :cool:

hiçbir yerde bulamadığım kurulum videosu bile paylaşılmış inanmadım ilk başta :D sağolun denicem

kanka 17 level başlıyo onu nasıl 1 yaparım itemleri değiştiririm birde mağazada falan eksikler var birde hesap açıp keşif falan başlatınca maç bulmuyor bugda kalıyor nasıl yaparım

kanka bu konu hakkında destek vereceğini sanmıyorum site sahibinin kurcalayarak çözülebilir adam paylaşmış bizler için sadece

ben daha kurcalamadım bulduğun hataları burada bizimle paylaşabilirsin çözümünü de bulursan

yok sen iki denemede kurmuşsundur en azından ben daha çok denedim bilgim az :D

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri