Metinden çıkan slotları nasıl düzenleriz ?

Ege097

Level 1
Konular
1
GG Coin
98
Ticaret Değeri - 0%
0   0   0
Metine vurdukça çıkan mobları değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
Girmediğim dosya kalmadı bulamadım teşekkürler

Çözüm
O kadar aramanızdan sonra bu çözüm ilginç gelecektir.

Öncelikle mob_proto.txt dosyasını bir Excel programı ile açın. Ardından tabloyu sağa doğru kaydırarak move_speed sütununu bulun. Bu sütunun yer aldığı kısım, yaratıkların grup bilgilerine denk gelir. Burada, ilgili group.txt dosyasındaki kayıtlarla eşleşen değerleri tespit ederek metin taşlarından çıkan yaratıkları kolayca belirleyebilirsiniz.

Başarılar :DuckHowdy:

Öncelikle mob_proto.txt dosyasını bir Excel programı ile açın. Ardından tabloyu sağa doğru kaydırarak move_speed sütununu bulun. Bu sütunun yer aldığı kısım, yaratıkların grup bilgilerine denk gelir. Burada, ilgili group.txt dosyasındaki kayıtlarla eşleşen değerleri tespit ederek metin taşlarından çıkan yaratıkları kolayca belirleyebilirsiniz.

Çözüm

Abi çok teşekkür ederim resmen şaka gibi deli oldum ararken :D
Sorun çözüldü (y)

Geri
Üst Alt