Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyun sunucusu satan firmalardan VDS kiralayarak kurulum sağlayabilirsiniz.Dosyaları nasıl kurucaz ve neye kurucaz vds mi
hangi dosyayı kurucaz peki eğitim videosu gibi bişi yok mu formdaki herkes nerdeyse onu sormusEvet oyun sunucusu satan firmalardan VDS kiralayarak kurulum sağlayabilirsiniz.
Önce local üzerinden kurulum denemeleri yapabilirsiniz.
Aradım sizler için ama bulamadım. Dosyaların sahibi Azerbaycanlı, anladığım kadarıyla açık bir serverlarıda var Project Gold adı sanırım.hangi dosyayı kurucaz peki eğitim videosu gibi bişi yok mu formdaki herkes nerdeyse onu sormus
Azerbaycan ve Türkiye de 2 adet sunucu var biri project gold öbürü ise point blank azerbaycan diye geçiyo sizin paylaştığınız dosyalar azerbaycana ait project golda değil kurulum olarak da ne kadar isterler kiAradım sizler için ama bulamadım. Dosyaların sahibi Azerbaycanlı, anladığım kadarıyla açık bir serverlarıda var Project Gold adı sanırım.
Kendileri ile iletişime geçebilirseniz ücreti karşılığında kuruluma destek vereceklerini düşünüyorum.
Kurulum süreci hakkında bilgim yok uzun süren bir işlemse fiyat artabilir ancak dosyalar hazır kurulum yarım saat sürüyorsa 1000-2000TL bandında olur diye düşünüyorum.Azerbaycan ve Türkiye de 2 adet sunucu var biri project gold öbürü ise point blank azerbaycan diye geçiyo sizin paylaştığınız dosyalar azerbaycana ait project golda değil kurulum olarak da ne kadar isterler ki